Healthy-Pet

Wie ben ik

Ik ben mijn levenlang al bezig geweest met dieren. Van kinds af aan hield ik al van dieren. Dat uitte zich in het rijden van paard en het hebben van een hond. De basis van mijn praktijk is de opleiding tot veterinair natuurgeneeskundige aan de Silverlinde te Breda die ik in 1999 ben gestart en waar ik in juni 2004 ben afgestudeerd.

Deze opleiding heeft mij geleerd om verschillende natuurgeneeskundige methoden, zoals beschreven op deze site, toe te passen op alle huisdieren. Ik ben deze opleiding gaan doen omdat ik in de praktijk zag dat met natuurgeneeskundige methoden meer resultaat behaald kon worden dan met de reguliere geneesmethoden alleen.

Ik werk nu zowel samen met dierenartsen als alleen.
Al eerder (1997) heb ik een communicatie opleiding gedaan bij Kelly Marks, opgeleid door Monty Roberts. Monty Roberts is de paardenfluisteraar hoewel hij zichzelf meer beschrijft als: "The Man Who Listens to Horses". Een zeer inspirerende cursus die mijn contact met paarden en andere dieren erg heeft verdiept. Een van mijn grootste plezieren is nog steeds om mensen les te geven met behulp van deze methode. Het resultaat is steevast: bewustwording van mensen en herkenning bij de paarden. Deze methode wordt ook toegepast als managementcursus.

Daarna heb ik de basis cursus van de Orun voltooid en geef nu nog steeds paardrij les. Naast de zorg voor mijn patiënten, heb ik een mooie merrie, Salina, waarmee ik Monty Roberts trainingen geef, dressuur-, spring- en crosswedstrijden doe. Daarnaast rijden we veel buiten om te genieten van bos, strand en de natuur.